Jeg har ingen venner, når jeg er brun.

Jeg spiller et spil, der hedder MovieStarPlanet. MovieStarPlanet handler om at blive en filmstjerne. I MovieStarPlanet kan man lave Film. Vis man ikke er VIP (Very Important Person) kan man ikke lave film der er længere end 1 minut. Det koster penge, at blive VIP.

Man kan også lave Artbook. I en artbook kan man skrive, og sætte biledder ind på den. Jeg kan godt lide at designe tøj. Når man designer tøj kan man lave mønstre og klistermærker.

Når man går i chatrum kan man chate med andre. I chatrum kan man blive Venner, Bedste Venner og NK (Net kæreste)

Man kan også spille små MovieStarPlanet spil.

Når man klikker på “shopping” så kan man købe Genstande, Tøj, Baggrunde til film og musik til film.

MSP

En ting jeg godt kan lide at gøre, det er at lave looks. Man klæder bare sin moviestar på og laver et look. I MovieStarPlanet kan man vælge hvordan, man vil se ud. Man bestemmer selv, hvad for noget tøj, hvilken en farve hår og hvilken hudfarve man vil have. Jeg har prøvet at lave en profil med brun hudfarve. Her på billedet har jeg hvid hudfarve. På min profil hvor jeg har brun hudfarve, er der ingen der vil være venner med mig, kun andre brune. På min profil med hvid hudfarve er der mange, der gerne vil være mine venner. Jeg er ret populær på min profil med hvid hudfarve, men ikke på den med brun hudfarve.

Det er meget overfladisk. Gad vide, om det er sådan i virkeligheden.