Vores børnehave har vokseærk og vi søger nu til besættelse af en del- eller heltidsstilling en pædagog, med mulighed for at indgå i en lederfunktion.

Om børnehaven

Børnenes Stemmer er en lille privat børnehave med fokus på trivsel, nærvær, tryghed, leg og tillid.

Vi ligger som en lille oase i byen på Tagensvej med gode udendørsfaciliteter og transportmuligheder.

Vores hyggelige og trygge børnehave er et sted hvor tillid, nærvær og relationer er i højsædet. Vores pædagoger er omsorgsfulde og opmærksomme på børnenes trivsel og velvære, og de er altid til rådighed både når det gælder leg, trøst og læring.

Børnehaven er indrettet med masser af plads til leg og udforskning. Der er en blanding af sjove og lærerige aktiviteter og fri leg, så børnene får mulighed for at udvikle deres fantasi og kreativitet.

Der er altid åben og ærlig kommunikation mellem vores pædagoger og forældrene, så der altid er mulighed for at drøfte eventuelle bekymringer eller spørgsmål.

Børnehaven har et praksissamarbejde med Den dansk-franske Skole, hvilket sikrer en fleksibel og alderssvarende overgang til skole for de ældste børn og bidrager med en international dimension.

Alt i alt er en hyggelig og tryg børnehave, hvor børnene kan vokse og trives i et kærligt, støttende og internationalt miljø.

Kandidaten

Børnenes Stemmer søger en pædagog der:

  • kan arbejde struktureret og evalueringsorienteret og ønsker at indgå i et intenst, krævende og udviklende livslangt læringsforløb
  • anerkender barnets vilje til egenudvikling og formår at udnytte barnets og gruppens egen motivation til at drive udvikling og læring
  • Er uddannet inden for pædagogik
  • er bekendt med og ønsker at praktisere en Freinet-lignende pædagogik, gerne med fokus på natur, teknik, kunst og science (STEAM)
  • kan flydende dansk, helst på modersmålsniveau
  • er interesseret i at lære fransk eller kan det i forvejen, gerne på modersmålsniveau

Praktisk information

Børnehaven ligger på Tagensvej 188, København NV, med gode transport- og udflugtsmuligheder

Den ugentlige arbejdstid er 37 timer og 6 ugers årlig ferie.

For yderligere information se børnehavens hjemmeside http://www.bstemmer.dk.

Ansøgning sendes til contact@bstemmer.dk